ECONOMÍA CONSCIENTE

El Sistema Económico Consciente, comporta una responsabilidad ante el consumismo, que viene dada por la conciencia del individuo ante sus necesidades reales. Este Portal está dirigido a todos aquellos que hoy, ya saben cuales son sus verdaderas necesidades y cómo se crea una sociedad responsable.

ZONA DE ACTUACIÓN

ZONA DE ACTUACIÓN

El Banco de Tiempo El Dam, prioriza su
ZONA DE ACTUACIÓN en el Municipio de Calafell (Tarragona) y alrrededores. Pudiendo abarcar los municipios de Segur de Calafell, Cunit, Cubellas, El Vendrell, Comarruga, San Salvador, etc.
Puedes hacerte USUARIO de nuestro Banco de Tiempo, siguiendo las instrucciones que encontrarás en este Blog. Recomendamos que leas bien todo y decidas si quieres formar parte. Es gratuito y no es necesario estar asociado a AHESAT. Toda persona, mayor de edad que tenga algo que ofrecer en la zona de proximidad, puede hacerlo.

ACTE DE CELEBRACIÓ AL PORT DE SEGUR

Alegria és la paraula que millor defineix el que sentim tots els organitzadors de l'esdeveniment que va acabar ahir diumenge tarda, amb una preciosa meditació grupal, a la que van assistir-hi  33 persones.
Els actes que van començar al matí, van tenir una bona acollida per part d’usuaris, socis i aliens a l’associació.
Donem les gràcies, tant a l’Antonia Alcalde (Banc de Temps de Gràcia), com al Sergi Alonso i la Mentxu (Banc de Temps de Sant Celoni) per la seva participació. Van ser molt interessants les aportacions que van fer i que sense cap mena de dubte, van produir un profund interès entre el públic. Els felicitem per la tasca que fan i prenem nota de les seves experiències.
Agraïments també als usuaris del nostre Banc de Temps que van participar fent una petita mostra de les seves ofertes: Maria Cobo, Mari Ángeles Calvo, Cristina Fernández, Silvia Agustí, Soraya Díaz, Lola Pérez, Anna Mª Baute, Encarna García, Alba Santiago, Blanca Adan, Mónica Cañete i Antonia Corchero.
A les Entitats convidades que van col·laborar: ADONA’T (Carmen i Rosa), NUEVA PSIQUIATRIA (Encarna i Eugenia), FILPARRANDA (Laura i la Montse) i L’HORT D’EN PEPITO (el Pepito i la Inma).
Moltíssimes gràcies als dos Reporters: l’Adrià Voltà i la Oksana Petrushchak
Un fortíssim EXCELENT per la Mercè López, qui ens va sorprendre amb un pastís d’aniversari, boníssim.
El més divertit, sens dubte, quan més vam riure tots i un aplaudiment fortíssim als creadors, guionistes, protagonistes i cantants de l’OBRETA MUSICAL DEL DAM: Marc Fabra, Marian Homet, Susana Pérez, Mercè López, Sílvia i Marcel Fabra.
Un altre aplaudiment per la guia de la coreografia de la Flashmob i la resta de balls, l’Ana Villanueva i tots els que van ballar amb ells: Marian Homet, Susana Pérez, Ana Mª Ortiz, Astrid, Lilou, Ainara i el gosset, la Sonia Espejo, la Patricia Toledo, la Yolanda, la Lola, la Maria, la Cristina, la Silvia, l’altre Silvia i moltes altres persones que s’hi van afegir.
Agrair, per suposat a l'Ajuntament de Calafell la cessió d'aquest indret en el Port de Segur, on vam estar genial i per facilitar-nos tot el necessari per a portar a bon terme la jornada.
Per últim, un triple hurra per la Presentadora de la jornada, l’Antonia Jurado que va està en tot moment coordinant el programa per anar donant veu a tots els participants.
Aprofitem per a comentar que van haver 13 altes d’usuaris nous a qui també els hi donem la benvinguda.
Us deixem algunes fotos i gravacions casolanes mentre s’editen els vídeos professionals.

Namasté

Carme i Núria

Fundadores d’AHESAT i del BdT


OBRA MUSICAL DE PROMOCIÓ DEL BANC DE TEMPS

ALGUNAS FOTOS DELS PARTICIPANTS