ECONOMÍA CONSCIENTE

El Sistema Económico Consciente, comporta una responsabilidad ante el consumismo, que viene dada por la conciencia del individuo ante sus necesidades reales. Este Portal está dirigido a todos aquellos que hoy, ya saben cuales son sus verdaderas necesidades y cómo se crea una sociedad responsable.

ZONA DE ACTUACIÓN

ZONA DE ACTUACIÓN

El Banco de Tiempo El Dam, prioriza su
ZONA DE ACTUACIÓN en el Municipio de Calafell (Tarragona) y alrrededores. Pudiendo abarcar los municipios de Segur de Calafell, Cunit, Cubellas, El Vendrell, Comarruga, San Salvador, etc.
Puedes hacerte USUARIO de nuestro Banco de Tiempo, siguiendo las instrucciones que encontrarás en este Blog. Recomendamos que leas bien todo y decidas si quieres formar parte. Es gratuito y no es necesario estar asociado a AHESAT. Toda persona, mayor de edad que tenga algo que ofrecer en la zona de proximidad, puede hacerlo.

MÉS QUE RUTES


Un cop al mes ens reunim per caminar apropant-nos a la natura descobrint llocs, uns al costat de casa altres no tant. Sempre espectaculars doncs la naturalesa parla per si mateixa. 
Arbres, camins, muntanyes, coves, mar, cel, animalons... ens acompanyen en aquest caminar i en el sentir.

Més que Rutes es més que caminar, es compartir, es connectar, es solidaritat, inclús a vegades creativitat, imaginació... 

Cada ruta es diferent i cada moment també. 
Diem que es Més que Rutes, perque també s'aprofita l'entorn, els festius i la filosofia de la Associació Ahesat, de fer un món més acollidor, d'on surt el Banc del Temps, creant moments únics, com per exemple regalant-nos roses per Sant Jordi o missatges inspiradors fets per cadascú, compartint música i pic-nic per Nadal o compartint tenda de campanya en la ruta d'estiu. 

Facilita majoritàriament, (a vegades col.labora algún que altre usuari del Banc), Rubén Bernaldez amant indiscutible de la natura que li encanta trobar i buscar llocs espectaculars, no per gaudir-ne ell, sino per poder compartir aquestes meravelloses troballes amb tothom.